Kick-off konferanse: Retten til et godt og trygt skolemiljø
05. Sep 2020

Aktivitetskalender DKFU

Kick-off konferanse: Retten til et godt og trygt skolemiljø

FAUene inviteres til å delta på årets Kick-off konferansehelg for FAU som skal avholdes 05-06. september på Scandic Ambassadeur Hotell. Tema for årets konferanse er: Retten til et godt og trygt skolemiljø. Vi kan avsløre at mangeårige politi-veteran og foredragsholder, Arne Guddal kommer til oss.

Tusen takk til alle FAU som deltok på DKFU Kick-off konferanse. Det var en inspirerende helg med mange flotte foredrag som vi håper vil bidra positivt til det videre arbeidet i FAU.

 

Program for Kick-off konferanse

 

 

 

Foredragsholder, Arne Guddal

Arne Guddal har nesten 30 års erfaring i politiet, og ca. 10 år som foredragsholder. Arne er en inspirerende foredragsholder som engasjerer publikum, og vi er takknemlig for det samarbeidet som vi har etablert med Arne.

 

 

 

 

Vi anbefaler FAU å vise foredraget til Arne på et FAU møte og/eller foreldremøte.

Foredragsholder, Godi Keller

Godi Keller er pensjonert lærer og inspirerende foredragsholder. Godi har holdt foreldrekurs over hele verden, og vi er svært heldige at Godi igjen besøker oss i Drammen.

 

 

 

 

Vi anbefaler FAU å vise foredraget til Godi på et FAU møte og/eller foreldremøte. 

Avdelingsdirektør i Medietilsynet, Kristine Meek

Kristine har mangeårig erfaring med barn og medier. Tusen takk til Kristine at hun tok seg tid til å presentere den siste undersøkelsen som ble gjennomført av Medietilsynet om bl.a ungdommens medievaner.

 

 

 

 

Vi anbefaler FAU å vise foredraget til Kristine på et FAU møte og/eller foreldremøte

 

 

 

 

 

Panelsamtale: Geir Oustorp og Savannah Svebakk-Bøhn

Leder i Forebyggendeenhet i politiet i Drammen og tidligere elevrådsleder ved Børresen skole, Savannah Svebakk-Bøhn gjestet DKFU Kick-off konferanse. Geir og Savannah snakket om noen av de utfordringer dagens barn og ungdom opplever i deres hverdag.

 

 

 

 

 

Vi anbefaler at panel-samtalen med Geir og Savannah vises på et FAU- og/eller foreldremøte.

Del på
Facebook
Linkedin